Optiek

Naast coaching biedt Bright Light Coaching ook een freelance opticien aan in de regio Gelderland/Utrecht.  Heeft u een bezettings-probleem of ziekte en zoekt tijdelijk vervangen, neem dan contact met ons op.

Ik, Miquel Zuidweg,  ben een gediplomeerde opticien en werkt al zo’n 25 jaar in de optiek. Ik heb bij particuliere opticiens gewerkt maar ook bij Grandvision (Pearle Opticiens en Eyewish Opticiens) en Specsavers.

Als opticien ben ik bekend met alle facetten van opticien zijn. Het doen van oogmetingen met zowel hand phoropters als digitale phoropters. Werkzaamheden die horen bij het maken van een complete bril. Andere kleine werkzaamheden in de werkplaats. Omdat ik al langer meeloop in de optiekwereld is het doen van handwerk voor mij niet onbekend.

Verder de verkoop van brillen en alle bij behorende dingen is aan mij toevertrouwd. Ik let op veel zaken bij het uitzoeken van een bril bij een klant. Naast of deze bril staat, kijk ik ook of de veren de juiste lengte hebben, de bril juist zit op de neus. En het juiste materiaal is uitgezocht voor de klant.

In de jaren ben ik (assistent) bedrijfsleider geweest en regelmatig de winkel alleen bemand tijdens vakantie of ziekte.

Nog interesse? Benader mij voor een kennismaking en een eventuele samenwerking. Voor tarieven, klik hier.

Bright Light Coaching / Miquel Zuidweg