Wie is


Mijn naam is Miquel Zuidweg geboren in 1971 te Dordrecht en nu woonachtig in Arnhem. Om een goed beeld te krijgen van wie ik ben moet je me leren kennen, maar op mijn Linkedin profiel staat mijn werk ervaring, opleidingen en nog wat andere informatie.

Ik heb bijna 30 jaar ervaring op professioneel niveau en op vrijwilligersniveau in het werken met tieners en jonge mensen.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende gemeentes/kerken van verschillende denominaties. Ik heb gewerkt binnen diverse stichtingen (Atlantic Bridge en YoungLifeNL), waardoor ik een breed beeld heb van wat er leeft in de christelijke wereld zowel in Nederland als internationaal. Ook heb ik trainingen gegeven en coaching bij verschillende jeugdteams van korfbalclub DeetosSnel in Dordrecht waar ik ook coördinator ben geweest voor de recreatieve jeugd korfballers (Breedte korfbal). Ook binnen korfbal vereniging DVO te Bennekom ben ik actief op gebied van training geven en begeleiden van trainers. Daarnaast ben ik al jarenlang actief als opticien binnen verschillende optiek winkels. Vaak als opticien maar ook in combinatie als bedrijfsleider en/of atelier/back office.

Om mijn praktijkervaring van meer basis, inhoud en verdieping te voorzien heb ik onder meer een post-hbo opleiding gevolgd in de richting van christelijk jongerenwerk en een cursus Cultural Mapping & Navigation, voor meer inzicht in de rol en betekenis van culturele achtergronden in vraagstukken. In 2013 ben ik geslaagd als basis korfbaltraining/coach bij de nationale korfbalbond KNKV. In 2014 heb ik mijn Master in Arts gehaald in de richting van Christian Coaching & Mentoring, Mission & Leadership en Youth & Children Ministry. Ik hoop binnen afzienbare tijd ook de opleiding Synerologie te volgen. Dit is de wetenschap van het decoderen van lichaamstaal. Als coach, mentor en consultant zal ik hier veel aan hebben.

Graag wil ik mijn kennis en ervaring delen en gebruiken met een ieder die dat wil. Openheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Mocht je zelf mijn hulp kunnen gebruiken dan hoor ik dat graag. Of als je misschien mensen kent, die mijn hulp zouden kunnen gebruiken, geef mijn gegevens dan aan hen door.

Groet,

drs. Miquel Zuidweg