30 year anniversary!

Geen oneliner deze keer maar een moment om even stil te staan. En terug te kijken op 30 jaar werken met jonge mensen op verschillende vlakken. Als ik het zou gaan opschrijven wat ik gedaan heb binnen zowel christelijke setting als daarbuiten en op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal wordt de lijst lang. Ik ben God dankbaar voor de talenten en passies die Hij mij gegeven heeft. En bovenal de mensen die ik heb mogen ontmoeten en een stukje mee mocht lopen in hun leven.

Mijn roeping is te gaan waar God mij zou willen hebben. Soms lastig en beangstigend maar net als mijn favoriete bijbel verhaal, het verhaal van de storm op het water. Zal ik ook weer uit de boot gaan, te vertrouwen op Jezus net als Petrus doet in dit verhaal. Om toch nog maar een quote erin te gooien: “If you want to walk on water, you have to get out of the boat.”

Op 18 mei hoop ik de leeftijd van 48 te halen, en mijn doel is om minimaal de komende 30 jaar vol te maken. Mijn hart klopt voor mensen in deze wereld en met name de jonge mensen. Het is een roeping die doorgaat totdat het punt daar is gekomen.

Ik loop deze tocht niet alleen, dit doe ik met mijn hemelse Vader. Het is Zijn ministry en niet de mijne.

Ik denk terug aan wie er de afgelopen jaren allemaal gepasseerd zijn. Daar zitten hele mooie herinneringen bij maar ook mindere daar ben ik ook eerlijk in.

Op naar de volgende jaren!

Zegen Miquel
Deze post werd verstuurd in .

You may also like...

Reacties gesloten.