Clean up coach

Bright Light coaching gaat een nieuwe taak erbij oppakken. We bieden vanaf 1 augustus 2019 ook de mogelijkheid aan voor “Clean Up coach“.
Clean up betekend opruimen maar dan wel opruimen in de breedste zin van het woord.We kunnen je helpen om letterlijk dingen op te ruimen. Het kan voorkomen dat je in de loop van de jaren die op ‘zolder’ heb gezet en nu gaat merken dat het teveel wordt. Alleen zie je nu door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen je daar een handje meehelpen. Met elkaar de afspraak maken wat we gaan opruimen en wanneer. Duidelijke keuzes maken en tijd afbakenen.Maar naast het letterlijk dingen opruimen zijn er ook genoeg figuurlijke dingen die opgeruimd kunnen worden. Bright Light coaching kan jou ook hierin bijstaan. De “Clean Up coach” voor uw agenda bijvoorbeeld. Leren om ruimte te creĆ«ren in je agenda. Niet om dan nog meer dingen te doen maar om tijd in te ruimen voor je zelf en/of je gezin.

Of “Clean Up coaching” van andere zaken die toch iets verder gaan. Bright Light coaching is er voor jou! Om op een respectvolle manier samen te kijken waar er opgeruimd kan worden. Zij het op een letterlijke manier of een figuurlijke manier.

Wij hanteren vaste uurprijzen voor “Clean Up coaching“. De tarieven zijn te vinden op onze tarieven pagina. Voor langere opdrachten kunnen we afspraken maken.

Heb je vragen schroom dan niet om met ons in contact te komen.

Wie weet tot snel

Reacties gesloten.