I fear the day that technology will surpass our human interaction

Met deze statement gaan we deze week verder in “I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.”

Een paar jaar geleden is er een uitgekomen van Tim Elmore genaamd Artificial Maturity. Dit gaat erover dat de jongere generatie steeds meer in de digitale wereld communiceert en hierdoor bijna geen skills meer hebben om social in de echte wereld te communiceren.

Als Bight Light coaching zien wij steeds meer en meer dat echt alles digitaal gaat. Dat heeft zeker zijn plus punten maar we gaan steeds vaker de menselijke interactie eruit halen. Er is zelf een reclame op dit moment op TV die aangeeft dat we 90% van onze tijd binnen door brengen. En zoals het gebracht wordt is dat helemaal geen probleem.

Wij geloven dat dit wel een probleem is! Steeds meer binnen zitten en werkelijk waar alles online doen is in onze ogen too much.

Bright Light coaching is ervoor jou om meer te disconnecten om te connecten. Dit doen wij door naar buiten te gaan. Je digitale afleidingen thuis te laten. En gewoon te genieten van hoe mooi het buiten kan zijn.


Wil je er eens over praten? Zoek dan contact met ons op.

Goede week, Bright Light coaching

Deze post werd verstuurd in .

You may also like...

Reacties gesloten.