Jeugdwerk Consultancy


Jeudgwerk Consultancy is gericht op ondersteuning van (christelijk) jongerenwerk binnen kerken/gemeentes en organisaties. Bright Light Coaching heeft meer dan 25 jaar ervaring in huis met jongerenwerk binnen kerken en daarbuiten op zowel plaatselijk, regionaal, landelijk als internationaal terrein.

Voor ondersteuning op het gebied van werken als vrijwilliger of werken met vrijwilligers tot aan professioneel jongerenwerk, ben je met Bright Light Coaching op het juiste adres.

Ook als je als bestuur van een kerk/gemeente/organisatie eens wilt sparren met een externe professional, die de vragen durft te stellen die een ander binnen de groep niet durft te stellen. Die de vinger op de zere plek kan leggen en kan helpen om bepaalde zaken weer zichtbaar of bespreekbaar te maken. Af en toe moeten we onze ogen weer even laten opmeten, om te checken of we alles nog scherp zien. Waarom laten we ons jongerenwerk ook niet af en toe doormeten?

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Zijn we (nog) op de goede weg? Wat is onze achterliggende visie voor het werk dat we doen? Of doen we het zo omdat we het al jaren zo doen. De jongere generatie heeft wellicht betrokkenheid op een andere manier nodig.

Open, duidelijk en eerlijk zijn is in zo’n situatie vaak de sleutel tot groei. Dat is niet altijd makkelijk, maar om te groeien en meer vrucht te gaan dragen is snoeien soms noodzakelijk.

Voor meer informatie, neem contact op met Bright Light Coaching.

“Consultancy is to listen, discuss and understand before offering advice!”

Reacties gesloten.